Wie wij (niet) sponsoren, en waarom

Als wij iedereen zouden sponsoren die dat komt vragen, dan zouden we al gauw hele avonden alleen maar werken om onze sponsordossiers te betalen… En dat is waarom we je waarschijnlijk niet sponsoren. Bij sponsoring moet er immers voor de twee kanten iets inzitten.

De meest gevraagde sponsoring is voor fuiven. Die zullen we maar zeer zelden sponsoren, vooral niet als het om zomaar geld weggeven gaat. Gaat het om een kleine fuif? Dan is het zeker nee. We hebben immers zelf een bar waar je ook fuiven kan geven, tot 100 man. Geef je die fuif bij ons, dan vragen we alvast geen huur voor de zaal, en je krijgt 10% korting op het verbruik. Dat is hoe wij jouw fuif dan sponsoren.

Ben je lid van een lokale sportvereniging en wil je geld voor je jaarlijkse werking, in ruil voor advertenties in je programmaboekjes, logos op websites, omheiningen of affiches en dergelijke meer? Ook dan is het waarschijnlijk nee. We hebben ondervonden dat je leden en bezoekers niet per se méér komen eten in ons restaurant of bar als wij je sponsoren. Daar is onze keuken te eigenwijs voor.

Organiseer je een kwis, een tombola of een of andere wedstrijd? Dan is het waarschijnlijk ja. We sponsoren dan met één of meerdere digitale cadeaukaarten met kleine of wat grotere bedragen. Wie wint, komt dan bij ons over de vloer. Dát werkt voor ons!

Wat we wél elk jaar sponsoren, is Hope for Elephants, in onze jaarlijkse de Warmste Week-actie!