Spaarkaart

Ook enthousiaste fan van 42Brasso en helemaal weg van 42Saga? Dan maken we je nóg blijer. Je kan nu immers ook lid worden van de Mindsurfing Foodgasmic Boozorama Bistro Club – een vrolijk, avontuurlijk onderonsje van trouwe Brasso-en-Saga klanten.

Elke keer als je bij ons iets komt eten, krijg je een stukje eurokes terug (5% om precies te zijn). Spaar je euros bij elkaar en zet ze om in een vrolijk dessertje, een avontuurlijk hoofdgerecht of maak er een korting van op je volgende rekening: het kan allemaal!
Bovendien word je als lid van onze Mindsurfing Foodgasmic Boozorama Bistro Club ook op de hoogte gehouden van al die dingen die er staan te gebeuren bij 42Brasso en 42Saga, zoals extra verwennerijen als vaste klant (op je verjaardag, om er maar eentje te noemen) en komende events (zoals brunches, bbq, oudejaarsavond, en de binnenkort spiksplinternieuwe online shop met lekkere feestelijke dinges). Uiteraard kan je je op elk moment ook weer uitschrijven.

Vraag je klantenkaart in 42Brasso of 42Saga, of via het onderstaande formulier.

1. Word lid van de Mindsurfing Foodgasmic Boozorama Bistro Club!

We leggen je klantenkaart voor je klaar voor wanneer je de volgende keer langskomt  in 42Brasso of 42Saga. Ondertussen houden we je wel al op de hoogte van onze culinaire capriolen.

OhmygodOhmygodOhmygod natuurlijk word ik lid!

Je naam* (tja, dat moeten we echt wel weten)

Je email* (anders kunnen we je niet contacteren)

Je verjaardag (want dan denken we hartstochtelijk aan je!)

Je straat en nummer

Je postcode en gemeente* (dat willen we echt graag weten)

Nog een idee, opmerking, inspiratie/transpiratie van het moment?

Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven van jullie culinaire capriolen!

Ik ga akkoord met jullie privacybeleid

[recaptcha]

 

2. Heb je al een klantenkaart? Check  je spaarsaldo!

Cadeaukaart

Geef eens een fijn moment cadeau!

Geen idee wat je moet geven aan iemand die al alles heeft? Dan is er de cadeaubon die het antwoord geeft op het Leven, het Universum en Alles: de 42Brasso cadeaubon.
Bepaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen, en haal ‘m op tijdens de openingsuren in 42Brasso, of laat hem per post naar je toe sturen.

Kom even langs en reserveer je cadeaubon of koop ‘m hier op de site online. Het feestvarken heeft er meteen een permanente digitale oplaadkaart bij (en als de kaart op 0 staat, kan hij weer opgeladen worden).
Wat natuurlijk ook kan, (ha!) is hem helemaal voor jezelf houden: vanaf nu kan je er ook voor kiezen om je euros alvast op een digitale kaart zetten. Staat je kaart op 0? Dan laden we hem weer op!

Opgelet: hoewel ze er hetzelfde uitzien, is je oplaadkaart is géén klantenkaart (dat zie je aan de achterkant!). Bij aankoop van je oplaadkaart kan je die euros wel op je klantenkaart zetten. Bij het betalen met een oplaadkaart heb je geen recht meer op spaarpunten (die zijn eventueel wel op je klantenkaart gezet bij aankoop van je oplaadkaart).