BrassoShop

Wij zijn gesloten van 1 tem 14 juni, ook voor delivery en take-out.

Bestel je favoriete brassofood online!

42Brasso gaat, zo lang de horeca-lockdown duurt, een aangepast assortiment kant-en-klare gerechtjes aan huis leveren (zo lang de voorraad strekt/zo lang toeleveranciers leveren/zo lang onze #ladychef overeind blijft). Je kan het natuurlijk ook gewoon komen afhalen na je werk!

Vergeet niet je tijd aan te duiden + afhalen of leveren te kiezen (bij het afrekenen).
Onze capaciteit om je bestelling te maken en te leveren is beperkt, daarom zal je gewenste timeslot misschien al niet meer mogelijk zijn. Bestel in de voormiddag als je je bestelling vroeg op de avond wil.
Wil je één of meerdere dagen op voorhand bestellen zal niet altijd alles in voorraad lijken op de webshop: voorraden van gerechten worden pas in de voormiddag van de leverdag zelf up to date gezet.
Sommige gerechten zullen ook elke week wisselen.

Minstens 1 uur op voorhand bestellen. Niet op zondag, maandag en dinsdag. Levering vanaf 20,-, tussen 12 en 21u, binnen een straal van 8 km. Takeout tussen 12 en 21u.
No contact delivery: laat je gsm-nummer achter. We sturen een sms als we er aan komen en laten je bestelling achter aan de voordeur.

Afhalen: kom tijdens je timeslot naar 42Brasso. 5 minuutjes later is je bestelling klaar om mee te nemen. Je hoeft dus niet op voorhand te bellen en je wordt ook niet gebeld.

Wij zijn gesloten van 1 tem 14 juni, ook voor delivery en take-out.

BBQ-pakket
Stel hier zelf je BBQ-pakket samen en neem het Brassogevoel mee naar je BBQ thuis.
Kies uit 27 ingrediënten.
Vanaf 10,-