binnenkort: online brassoshop
bestel je favoriete brassofood online

In 2018 zal je hier op deze site je favoriete feestelijke Brasso-soulfood – speciaal op maat van thuisfeestjes zoals communies – gewoon online kunnen kopen alsof het schoenen van de Zalando zijn. Kies je datum (minstens één week op voorhand), en je bestelling staat die dag klaar om mee te nemen (of, tegen meerprijs, thuis geleverd).
Aan sommige gerechtjes zal je Ikea-gewijs nog een klein beetje moeten knutselen (opwarmen, bijvoorbeeld, en dan op een bordje leggen), maar een heleboel gerechtjes zullen ook gewoon kant-en-klaar op tafel te zetten zijn.
Binnenkort meer!

Wij zoeken voor onze BrassoShop mensen die een centje willen bijverdienen door bestellingen aan huis te leveren. Dit gaat NIET over last-minute take-out leveringen, maar ritten die we een week op voorhand kunnen plannen. De meeste leveringen zullen in het weekend moeten gebeuren. Je hebt bij voorkeur een auto/bent het soort chaufeur/chauffeuse waarbij sausjes heelhuids in hun potjes aankomen zonder eerst het hele interieur van de auto gezien te hebben, en waar kunstig gestapelde hapjes ongeschonden in vertikale staat blijven. Mailen naar info@42brasso.be.
We starten deze dienst begin 2018 (exacte datum volgt).